[rev_slider alias="korona"]

Tisztelt látogató és jövőbeli ügyfelünk!

Csapatunk rendelkezésére áll, hogy segítse Önt a Kínával való kereskedelemben! Több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk már kivívta a kínai üzletemberek és kereskedők tiszteletét és elismerését, valamint azok üzleti és üzletpolitikai támogatását is. A megszerzett tudással és kapcsolatokkal, az ön vállalkozásának legmegfelelőbb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani a legmagasabb fokon. Anyanyelvi szintű kínai, angol, szlovák és magyar nyelvtudással tudjunk segíteni termékeinek forgalomba helyezését és terjesztését Kínában, valamint az ellenőrzött minőségű termékek behozatalát Kínából a személyes felügyeletünk mellett. Ne csak vásároljon, hanem exportáljon is Kínába, mutassa meg a valódi európai minőséget!

Szolgáltatásaink

COVID-19

Tegyen meg mindent egészsége védelméért! Kínának már sikerült!

Egy láthatatlan ellenség ellen kínálunk látható és hatásos védelmet. Kínában gyártott, Kínában tesztelt egészségügyi védőeszközök, egyéni munkavédelemi eszközök, munkaruhák, védőfelszerelések, FFP1 arcvédők, FFP2 szelepes maszkok, FFP3 reszpirátorok, kesztyűk, overallok, szemüvegek, arc-pajzsok raktárról vagy megrendelésre.

Kórházi egészségügyi berendezések, lázmérők, vészhelyzeti hordozható és stabil lélegeztető gépek és tüdőventilátorok és COVID-19 gyorsteszt kínálata.

Év

Tapasztalat

Elégedett

Ügyfél

Tonna

Importáru

Tonna

Exportáru

IMPORT

Napjainkban Kína kínálja a legjobb minőségű ipari árut a legalacsonyabb áron világszerte. Egy Kínával való kereskedelem elindításával több ezer EUR-t takaríthat meg még kisebb volumenű megrendelések esetén is. Miért fizetne ugyanazért a termékért többszörös árat a közvetítőknek, ha az árut meg tudja vásárolni töredék áron közvetlenül a gyártótól? Gondolkodott már azon, hogy Kínából importálna, vagy szeretné megváltoztatni eddigi szolgáltatóját? Írjon nekünk, szolgáltatásainkkal és eredményeinkkel biztosan elégedett lesz!

EXPORT

Az európai termékek minősége és utánozhatatlansága óriási fölényt jelent szerte a világban. Gondolkodott-e már azon, hogy megmutassa, bemutassa, és termékét Kínában forgalomba hozza? Mi segítünk önnek! Gazdag tapasztalattal és megannyi sikerrel dicsekedhetünk a kiváló minőségű Szlovák és Cseh termékek kínai bemutatásában és forgalomba hozatalában! Sikereinket megtalálhatja weboldalunk további menüpontjában, a képgalériában. Tapasztalataink alapján kidolgozzuk a legjobb üzleti stratégiát terméke kereskedelmének elindítására (legyen az élelmiszer vagy ipari termék), jó helyen és jó időben való bemutatására, és a logisztikai és disztribúciós csatornák kialakítására. Ne csak vásároljon, hanem exportáljon is Kínába, mutassa meg a valódi európai minőséget!

Jogi és üzleti szolgáltatásaink:

Kínai jogi tanácsadás

A kereskedelem nem mindig könnyű, főleg, ha nem ismeri a kínai mentalitást, ill. törvényalkotást. Ezért nagyon fontos, hogy a jó üzlet tökéletes jogi alapokon feküdjön és széleskörű jogi támogatást élvezzen.

Kínai jogi tanácsadás

A kínai ügyvédekből álló ügyvédi csapatunk a kezdettől fogva a legjobb úton fogja önt vezetni. Teljeskörű jogi tanácsadást kínálunk a kínai jogszabályokról.
Elérhetőségeink

Fordítás, tolmácsolás

Minden nemzetközi kereskedelem alapja a pontos, gyors és egyértelmű kommunikáció – tolmácsolás, de a legnagobb előnyt a helyi nyelven való ügyintézés jelenti. Fordítóink és tolmácsaink magasan kvalifikáltak és anyanyelvi szinten beszélik a kínai nyelvet, illetve angolul, szlovákul és magyarul is.
Szüksége van kínai nyelvre, vagy kínai nyelvből való fordításra, bátran forduljon hozzánk!
Elérhetőségeink

Minőségellenőrzés és konzultáció

A megrendelt termék gyártási folyamatának, minőségének ellenőrzése, hogy azt kapja, amit vásárolt! 10 éves tapasztalatunk, 98 elégedett ügyfelünk és kínai Szlovák és Cseh sikereink receptjét kínáljunk önöknek.

Minőségellenőrzés és konzultáció

Tapasztalataink alapján kidolgozzuk a legjobb üzleti stratégiát terméke kereskedelmének elindítására, jó helyen és jó időben való bemutatására, és a logisztikai és disztribúciós csatornák kialakítására.
Elérhetőségeink

Kiállítások és termékbemutatók Kínában

Részvételi lehetőséget és azon felül személyes támogatásunkat kínáljuk Önnek Kína legnagyobb és leghíresebb termékbemutatóin és vásárjain. Ezennel szeretettel meghívjuk Önt a CME ShangHai kiállításra, amely Ázsia legnagyobb ipari és technológiai kiállítása és vására.
Meghívó:
A SIAL vásár bemutatkozó oldala: www.sialchina.com ; Az FHC vásár bemutatkozó oldala: www.fhcchina.com
Mutassa be, allítsa ki terméket INGYEN! Jöjjön velünk Kína egyik legnagyobb vásárára!
CME CHINA MACHINE TOOL EXHIBITION
Mikor:2020 február 26-29
Hol: Shanghai, Kína
Elérhetőségeink
Mutassa be, allítsa ki terméket INGYEN! Jöjjön velünk Kína egyik legnagyobb vásárára!
CME CHINA MACHINE TOOL EXHIBITION
Mikor:2020 február 26-29
Hol: Shanghai, Kína

Így állítunk ki Mi

Szlovák és Cseh sikereink

Az érdeklődés központjában Mi állunk

Az üzlet az üzlet

Irodánk Sanghajban

Az áru ellenőrzése és kirakodása nálunk

Személyreszabott szigetelőpanelek gyártása

Audit minőségellenőrzés a gyártónál

Gyakran ismételt kérdések

Válasz: Segítségünkkel lehetővé tesszük Önnek a kínai termékek akadálymentes behozatalát Kínából Magyarországra a kínai partnere jóváhagyásán / felülvizsgálatán keresztül. Biztosítjuk a személyes ellenőrzést a gyártásnál, a termékek minőségellenőrzését, az áru konténerekbe való be- és kirakodását, segítünk a kínai dokumentumok fordításában és az üzleti feltételek kiegyezésében stb.

Válasz: Biztosítjuk a termékei minőségi bemutatását a megfelelő helyen és megfelelő időben, segítünk a piackutatásban, az értékesítési hálózat kiépítésében, a marketingben, logisztikában és az eladásban.

Válasz: Nem, a mi cégünk nem lép az Ön, már folyamatban levő, üzletébe a megrendelő és a gyártó közt, azaz a megegyezett ár és feltételek a két fél között a mi felügyeletünk és ellenőrzésünk által nem változnak! A Kínába.HU csak olyan átlagon felüli szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és aggodalommentes vásárlást Kínából.

Válasz: Igen, természetesen! Szakterületünk a tengeri szállítás, de természetesen foglalkozunk légi és vasúti szállítással is kamionos szállítással kombinálva. Napjainkban ajánljuk figyelmébe az ár-gyorsaság arányában a legjobb vasúti szállítási lehetőséget. Kínából Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és Lengyelországba akár 14 nap alatt itt lehet a megrendelt áru.  

Válasz: Természetesen! A kínai munkatársaink rendelkezésére állnak a nap bármely órájában, vagy bármikor a segítségére lehetünk személyesen is.

Válasz: A kínai munkatársaink készen állnak a gyártás helyszínére utazni és ellenőrizni a terméket, illetve annak gyártási folyamatát, fényképes dokumentációt készítve a gyártás folyamatáról. Érdeklődés esetén készen állunk, hogy megszervezzük helyszíni látogatását Kínába, hogy személyesen győződhessen meg a gyártás folyamatáról és minőségéről.

Kínába.hu és csapata, az ön partnere a Kínával való kereskedelemben!

Kérdése van? Tegye fel bátran!

Béla király utca 9., Esztergom III., HU

+36 20 257 4568

info@kinaba.hu

24 / 7 Elérhetőség